Privatlivspolitik

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan spores tilbage til dig.

Dripmate deler eller videresælger aldrig dine oplysninger. Oplysningerne er til gængelige for vores samarbejdspartner, Onsite, der dog kun må tilgå dem i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve.

Tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du os tilladelse til at sende dig mails omhandlende Dripmate A/S til den tilmeldte e-mailadresse.

Du kan til enhver tid afmelde dig. Ønsker du at afmelde dig Dripmate’s nyhedsbrev kan det ske her.

Jobansøgninger

Som udgangspunkt indeholder alle ansøgninger følsomme personoplysninger og er som sådan omfattet af persondataforordningen.

Vi behandler naturligvis alle ansøgninger fortroligt og kun relevant personale har adgang til ansøgningerne. Alle ansøgninger, c.v. m.v. arkiveres centralt og distribueres ikke internt i organisationen.

Alle uopfordrede ansøgninger opbevares i højst 3 måneder, hvorefter de slettes.

Ansøgninger til opslåede stillinger opbevares så længe søgeprocessen står på, samt op til 1 måned efter at en person som har besat stillingen er tiltrådt, hvorefter de slettes.

Alle ansøgninger skal sendes til E-mail adressen job@dripmate.eu. Ansøgninger sendt til adresser forskellig fra denne, slettes.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dette websites ejes og drives af Dripmate A/S.
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø, CVR-nr. 30564464
Tlf. +45 7190 3200 og e-mail: post@dripmate.eu

Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for EU/EØS. Oplysningerne er tilgængelig for Onsite, som står for udsendelse af Dripmate’s nyhedsbreve.

Adgang til dine oplysninger

Ifølge Persondataloven har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig, og du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.